Híreink

Scruton Pelso - közösségi tér a Balaton parton

Megnyitott a Scruton Pelso!

Lágyan ringatózó vitorlások, lila levendulák és több száz éves vörös kövek között inni egy pohár bort, amihez a zenei aláfestést egy akusztikus zenekar adja. Ez a Scruton Pelso életérzés. Egy apró csónakház bújik meg a parton. Fenyőfákkal tarkított, kanyargós út vezet idáig, mintha a nyugalom szigetén sétálna az ember. Ahogy közeledünk a kikötőhöz, úgy tárul szemünk elé annak állandóan mozgó világa.

Elolvasom »

További híreink

Szerkesztői ajánlat

Érdemes elolvasni

Olvasd el legfrissebb híreinket, hogy mindig naprakész legyél a Scruton közösségében történt eseményekről és újdonságokról. 

„Teljesen megváltozott a véleményem a konzervativizmusról”

Nagy sikerrel zárult az első Budapest Scruton Seminar Június 26-30. között rendeztük meg hagyományteremtő céllal az első Budapest Scruton Seminart. A nyári egyetem a nemrég megalapított Scruton Hub gondozásában valósult meg. A műhely célja, hogy névadónk, Sir Roger Scruton szellemi örökségét ápolja, valamint művei újabb munkák születését, és termékeny diskurzusokat

Elolvasom »
Scruton V.P. az értékalkotó közösségi tér
0 +
Hír és érdekesség
0 +
Esemény és program

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.