Scruton - We are the place
Scruton - kávézó
Gasztronómia

Étel-ital

Fedezd fel étel és ital kínálatunkat, melyet úgy állítottunk össze, hogy az minden elemében élményeket nyújtson vendégeinknek.

Minden napszakban megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kínálatot, legyen szó fáradtságról, jókedvről, egészségről. Hazai pörkölésű specialty kávénk mellett olvasni, a napi menünk elfogyasztása közben beszélgetni vagy este kikapcsolni a barátokkal egy jó bor és falatok kíséretében, igazi élmény!

Éttermünkben változó étlapról válogathattok, ahol mindig a szezonális, friss alapanyagok dominálnak. Vendéglátásunkat a tőletek kapott bizalom motiválja.

Kínálatunk

Scruton heti menü

Friss és ízletes ételeink minden napra!

Minden hétköznap naponta változó ebéd kínálattal várjuk vendégeinket budapesti helyszíneinken. A menü kialakítása során törekszünk arra, hogy házias, vendégeink számára kedvelt ételek kerüljenek fel menünkre.

Napi menünk elfogyasztása után, válassz kedvedre egy finom kávét, vagy desszertet az étkezés zárásaként. Ha vegán terméket szeretnél akkor kérd növényi tejjel kávé alapú italainkat, vagy válassz egy finom vegán süteményt változó kínálatunkból.

Nézd meg heti menünket, gyere el éttermeinkbe, és fogyaszd el kedvenced! 

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.