Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton MCC az értékalkotó közösségi tér
Találkozóhely a Feneketlen-tónál

Scruton MCC:
a természet közelében rejlő közösségi élmény

Üdvözlünk a Scruton MCC-ben, a közösségi térben, amely a festői Feneketlen-tó és a Gellért-hegy ölelésében található. Egykor a híres Flamenco Hotel épületében helyet foglaló létesítmény az évek során átalakult, hogy otthont adjon neves kulturális és oktatási tevékenységeknek. Ismerd meg történetét és fedezd fel a Scruton MCC nyújtotta lehetőségeket.

Egy rövid történet

Az eredetileg 1966-ban épült létesítmény kezdetben Sportszállóként működött. Az itt megszállók között számos híresség is megfordult, és a rendkívül népszerű helyet hamarosan a Flamenco névre keresztelték.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) azonban elismerve Sir Roger Scruton szellemi örökségét, valamint a vita és a diákok mentorálása fontosságát, úgy döntött, hogy az épületet közösségi térként hasznosítja. Az MCC most büszkén tölti meg élettel az egykori Flamenco Hotel épületét, és számos izgalmas programmal várja a látogatókat.

Kulturális élmények évközben

Az ide betérők egész évben változatos szakmai programokkal találkozhatnak a Scruton MCC-ben. A különböző művészeti és tudományos események, előadások és kiállítások lehetőséget nyújtanak a gondolatok és az inspiráció megosztására. Te is részt vehetsz szakmai megbeszéléseken és workshopokon, ahol megtapasztalhatod a Scruton értékteremtő közösségét.

Nyári élet a hangulatos teraszon

A nyári hónapokban a Scruton MCC terasza tökéletes helyszín a kellemes idő élvezetéhez. A terasz csodálatos panorámával rendelkezik a természet szépségeire, és ideális környezetet teremt a pihenésre, baráti találkozókra és családi összejövetelekre. Élvezd a nyugodt délutánokat vagy a romantikus estéket a friss levegőn, miközben a természet közelségét is élvezheted.

Ideális helyszín a szakmai és személyes találkozókhoz

A Scruton MCC a természet közelében ideális helyszínt nyújt szakmai megbeszélésekhez és találkozókhoz. Legyen szó üzleti tárgyalásokról, csapatépítő tréningekről vagy workshopokról, az MCC biztosítja a megfelelő környezetet az eredményes együttműködéshez. Emellett alkalmas baráti és családi rendezvényekre is, ahol garantált a könnyed kikapcsolódás és ünneplés.

Fedezd fel a Scruton MCC-t, a közösségi teret

Látogass el hozzánk, és tapasztald meg közösségi terünk különleges légkörét és programjait. Az épület történelme és a természet közelsége garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Légy része a Scruton MCC közösségének és élvezd a pezsgő kulturális életet, a természet közelségét és a fontos találkozásokat.
Élmény

Események a Scruton MCC-ben

Látogass el Scruton közösségi tereink egyikébe Budapesten vagy a Balatonnál! Változatos programokkal és kiváló gasztronómiai kíálattal várunk. Ismerd meg helyszíneinket!

hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
18:00 - Pizzaparty
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Burgerparty július 4-én
2024.07.04.    
18:00 - 22:00
Július 4-én elhozzuk nektek Észak-Amerika autentikus ízkombinációit. Gyertek el, és töltsetek nálunk egy felejthetetlen estét, ahol a legfinomabb kézműves hamburgereket, ínycsiklandó hot dogokat és exkluzív...
Grillparty a Scruton teraszán
2024.07.11.    
18:00 - 22:00
Mi lehet nyáron jobb, mint egy grillparty? A teraszunkon, olyan ételekből válogathatsz, mint a ráknyárs, csirkenyárs vagy a salátabár. Az est itala: gin-tonik. 20:00 órától...
Szingli est salsával - Táncolj és ismerkedj!
Akár tudsz táncolni akár nem, gyere és salzázz Yulaysi Mirandával, ismerkedj és érezd jól magad! A hangulatot 20:00 órától biztosítja latin zenékkel: Yulaysi Miranda és...
Pizzaparty
2024.07.25.    
18:00 - 22:00
Nyári napsütés, élő zene, hideg Spritz válogatás, kemencében sült pizza... egy tökéletes csütörtök este! Július 25-én újra elhozzuk nektek Olaszország méltán kedvelt ízeit! Gyertek el,...
Events on 2024.07.04.
Burgerparty július 4-én
4 júl 24
Budapest
Events on 2024.07.11.
Grillparty a Scruton teraszán
11 júl 24
Budapest
Events on 2024.07.19.
Events on 2024.07.25.
Pizzaparty
25 júl 24
Budapest
Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

  Itt találod a Scruton MCC-t

  Megközelítés

  Tömegközlekedéssel a legközelebbi közlekedési csomópontnak, a Móricz Zsgimond körtérnek köszönhetően könnyen megközelíthető. 
  Metró: M4
  Villamos: 17, 61, 19, 49, 
  Busz: 7, 114, 214, 213,
  Mol bubi: Kosztolányi Dezső tér, Villányi út
  Parkolás: utcán, fizetős övezetben

  Akadálymentesen látogatható!

  Nyitvatartás

  Hétfő-Szombat: 7:30 – 22:00

  Vasárnap: 09:00 – 19:00

  Asztalfoglalás

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.