Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton - az értékalkotó közösségi tér / We are the place
A város szívében

Scruton Belváros:
egy klasszikus találkozóhely

A Scruton Belváros az V. kerületi Zoltán utcában, a Duna és a Szabadság tér gyönyörű környezetében található igazán különleges közösségi hely, mely a klasszicista miliő és a kortárs belsőépítészeti enteriőr tökéletes ötvözetét kínálja.

Az épület elhelyezkedése kiváló lehetőséget nyújt a vendégeknek, hogy felfedezzék a környéket és élvezzék a Duna közelségéből adódó előnyöket, vagy sétáljanak a Parlament környékén. Ez a hely nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem inspiráló és funkcionális is.

Egyedi belsőépítészet és kialakítás

Az egyedi belsőépítészeti elemek, mint például a magas mennyezetek és a modern design elemei, harmonikusan egészítik ki egymást, teremtve ezzel egy igazán hangulatos atmoszférát.

Ideális találkozóhely

A Scruton Belváros közösségi tere impulzív környezetet biztosít az üzleti találkozók és baráti beszélgetések, valamint az intellektuális találkozások számára. Kényelmes ülőhelyek és asztalok állnak rendelkezésre, ideálisak az interaktív megbeszélésekhez vagy a kreatív gondolkodást igénylő találkozókhoz.

Scruton Belváros - a közösségi tér számodra

Az étel-ital kínálat a Scruton Belvárosban garantálja, hogy a találkozások valóban emlékezetesek legyenek. A Scruton Belváros szeretettel vár, hogy felejthetetlen élményben legyen részed!

Élmény

Események a Scruton Belvárosban

Látogass el közösségépítő és élményekben gazdag eseményeinkre!
 • No events
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Élmény

Bérelhető tereink

Scruton kávézó vendégtér

A tér alkalmas családi és céges fogadások, üzleti reggelik és kisebb rendezvények lebonyolítására.

Tárgyaló

A kávézó felső szintjén kialakított, szeparált tárgyaló alkalmas üzleti megbeszélések, interjúk, kislétszámú meetingek, oktatások megtartására. A terem klimatizált, monitorhasználat biztosított.

Scruton Belváros az értékalkotó közösségi tér

Galéria

A kávézóval egy légtérben elhelyezkedő galéria alkalmas baráti társaságok összejöveteleihez, fiatalos belsőépítészeti megoldásaival kedvező miliőt biztosít bármilyen jellegű kis létszámú rendezvényhez. A tárgyalóval történő egybenyitás lehetőségével igazi multifunkcionális teret kapunk.

Előadóterem

A pinceszinten elhelyezkedő előadóterem, felszereltségének köszönhetően sokoldalúan kihasználható. A terem alkalmas bármilyen jellegű rendezvény megvalósítására a workshopoktól kezdődően a konferenciák megtartására.

Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

  Itt találod a Scruton Belvárost

  Megközelítés

  Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Kossuth tér (M3), illetve az Arany János utcai (M2) metrómegállótól, trolibusszal (70,78) vagy villamossal (2). Személygépkocsival parkolás az utcán fizetős övezetben vagy a közeli parkolóházban (Lipót Mélygarázs, Bank Center Mélygarázs).

  Metró: M2, M3

  Trolibusz: 70, 78

  Villamos: 2

  Mol bubi: Vécsey utca, Akadémia

  Parkolás: utcán, fizetős övezetben

  Lipót Mélygarázs Bank Center Mélygarázs

  Nyitvatartás

  Hétfő-Péntek: 8:00 – 22:00

  Szombat: Zárva

  Vasárnap: Zárva

  Asztalfoglalás

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.