Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
A város szívében

Scruton V.P.:
inspiráló találkozóhely a Veres Pálné utcában

Fedezd fel a Scruton V.P.-t, a budapesti üzleteink közül a legfiatalabb találkozóhelyet, mely az V. kerületi Veres Pálné utcában található. Az inspiráló Scruton életérzés 2022. március 15-én költözött be a Veres Pálné utcába. A Scruton V.P. megalkotásához alapos tervező és előkészületi munkára volt szükség. Figyelembe vettük a jövőbeli igényeket is az építészet és a belső tér tervezése során.

A fiatalok igényeit kielégítő környezet

A Scruton V.P. egy modern és a kor elvárásainak megfelelő találkozóhely, mely kifejezetten a fiatalok számára lett kialakítva. Az egységes és stílusos belső tér, valamint a fiatalos atmoszféra teszi egyedivé a Scruton V.P.-t. Itt olyan környezet vár titeket, ahol kényelmesen érzitek magatokat, inspirálódhattok és új kapcsolatokat építhettek.

Kedvelt találkozóhely a barátok számára

A Scruton V.P. tökéletes választás a baráti találkozásokhoz. A barátságos hangulat és a kényelmes berendezés lehetővé teszi, hogy kellemes időt tölts el szeretteiddel és barátaiddal. A Scruton V.P. olyan közösségi teret teremt, ahol a jó beszélgetések, a nevetések és a közös élmények különleges emlékekké válnak.

Inspirációval és jó hangulattal várunk Titeket

A Scruton V.P. igazi inspiráló találkozóhely, ahol minden részletre odafigyelve alakítottunk ki kellemes környezetet. A hangulatos világítás, a kényelmes ülőhelyek és a változatos, válogatott zene mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes élményekben részesüljetek. Inspirálódjatok, pihenjetek és élvezzétek a nálunk töltött időt. 

Bízunk benne, hogy a Scruton V.P. egy olyan inspiráló helyként fog funkcionálni a Veres Pálné utca környékén ahova mindig szívesen tértek be és később vissza.

Élmény

Események a Scruton V.P.-ben

Látogass el közösségépítő és élményekben gazdag eseményeinkre!
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
26
28
29
2
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
30
31
Scruton Memorial Walk by Professor Gabriele Aroni
//ENGLISH// Scruton Memorial Peripatetic Walk in Budapest by Professor Gabriele Aroni Roger Scruton would be 80 years old on February 27, 2024. We are thus...
„UZSONNABOR" 3.0 - Karinthy és társainak polgári kabaréja - Jelenetek mindennapokból, felolvasva
Karinthy szerint a kabaréjelenet „különleges kis műfajocska”, amely örökérvényűen fejezi ki az életet. Egy „cseppecske dráma” csupán, de dráma, mert bármennyire mulatságos, sőt röhögtető, komolyan...
Scruton Concerts
2024.03.03. - 2024.03.23.    
11:00 - 20:00
Élőzenés estek a Scrutonban! Hozd el barátaidat, kóstoljátok meg ételeinket és italainkat, és töltsetek el nálunk egy felejthetetlen estét! 2024. 03. 03. 11:00 - Sunday...
Könyvszalon Szilvay Gergellyel
2024.03.04.    
18:00 - 19:30
A Mandiner hasábjairól ismerős Szilvay Gergelyt új kötetével kapcsolatban kérdezhetjük a márciusi Könyvszalonon. A Káoszból kozmosz: reakciós gondolatok címet viselő könyve az elmúlt éveinek publicisztikáit...
WBH Club - Whiskey.Blues.Hamburger.
2024.03.14.    
20:00 - 21:30
Légrády Péter a fingerstyle gitártechnika egyik legkiválóbb hazai képviselője. A 100 Folk Celsius tagjaként bejárta Európa és az Egyesült Államok színpadait. Tradicionális akusztikus blues műsorában...
„UZSONNABOR” 4.0 irodalmi sorozat
Olvas: Udvaros Dorottya Zenél: Kamarás Iván Összeállította és rendezte: Seres Tamás Pilinszky János: Vallomás Adyról „Ady ébresztett rá a költészet értelmére tizennégy éves koromban. Mégis...
"Brahms, Bartók, Balio" – Holy Week music devotion with music and philosophy
//ENGLISH// Performers: – Andrew Balio on trumpet, – Péter Kiss on piano, – Alpaslan Ertüngealp as moderator and conversation partner Andrew Balio, principal trumpeter of the Baltimore Symphony...
Events on 2024.02.27.
Events on 2024.03.03.
Scruton Concerts
3 márc 24
Budapest
Events on 2024.03.04.
Könyvszalon Szilvay Gergellyel
4 márc 24
Budapest
Events on 2024.03.14.
Events on 2024.03.26.
Élmény

Bérelhető tereink

Scruton V.P. vendégtér

A nagy egybefüggő terünk, melyben színpad is helyet kapott alkalmas sajtótájékoztatók, könyvbemutatók vagy családi és céges fogadások, üzleti reggelik lebonyolítására egyaránt.

Előadóterem

20 fő befogadására alkalmas, külön zárható terem, monitorral és írható táblával felszerelve, párnákkal és könyvespolcokkal berendezve.

Scruton V.P. az értékalkotó közösségi tér

Podcast stúdió

Podcastek, podcast műsorok felvételére alkalmas felszereléssel ellátott helyiség.

Kiállító terem, tárgyaló

Szabad falfelületekkel rendelkező, kiállításokra, bemutatókra alkalmas tér, vagy ideális maximum 8 fő részére üzleti megbeszélések, interjúk, kislétszámú meetingek, oktatások megtartására.

Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. 

Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

    Itt találod a Scruton V.P.-t

    Megközelítés

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Ferenciek tere (M3), Kálvin tér (M3, M4) illetve a Fővám tér (M4) metrómegállótól vagy villamossal (2). Személygépkocsival parkolás az utcán fizetős övezetben vagy a közeli parkolóházban (Reáltanoda parkolóház).

    Metró: M2, M3, M4

    Villamos: 2

    Mol bubi: Fővám tér, Ferenciek tere

    Parkolás: utcán, fizetős övezetben, Reáltanoda parkolóházban

    Nyitvatartás

    Hétfő-Szerda: 8:00 – 22:00

    Csütörtök-Péntek: 8:00 – 24:00

    Szombat: 9:00 – 24:00

    Vasárnap: 9:00 – 20:00

    Kávézónk akadálymentesen látogatható!

    Asztalfoglalás

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.