Könyvszalon Szilvay Gergellyel

When

2024.03.04.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

A Mandiner hasábjairól ismerős Szilvay Gergelyt új kötetével kapcsolatban kérdezhetjük a márciusi Könyvszalonon.

A Káoszból kozmosz: reakciós gondolatok címet viselő könyve az elmúlt éveinek publicisztikáit gyűjtötte össze, amelyben az írások tematikusan, rendezetten állnak össze, hogy gondolatainkat is hasonlóképp rendezze. A posztmodern szellemi káoszra kíván saját értékrendjén keresztül reagálni, és olyan témákat érint, mint a hagyományok, a politika, vagy például a zöld gondolat.

A Könyvszalon célja, hogy jobban megértsük a minket körülvevő világot ezen könyvek elolvasásával és a velük kapcsolatos kérdéseinkre választ kapjunk!

Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton V.P.

Időpont: 2024. 03. 04. hétfő, 18:00

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre! //

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.