Whiskey Blues Club

When

2023.11.16.    
19:00 - 20:30

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

Vámos Zsolt a 90-es évek elején több ismert hazai zenekar tagja volt, a Napoleon Boulevard, az Exotic és a Marathon zenekaroknak. Majd hosszú éveken keresztül rengeteg lemezen közreműködött gitárosként is és zeneszerzőként is, illetve kis és nagy koncerteken egyaránt fellépett számos hazai sztárral.

Legnagyobb példaképe Gary Moore, akinek sajnálatos 2011-es halálát követően megalakította a Run For Power – Gary Moore Emlékzenekart, amellyel 2012 óta többek között minden emlékesten fellép számos híres külföldi művésszel együtt, valamint ennek kapcsán Gary Moore családjával szoros barátságot is ápol. Leginkább a rock és a blues stílusát játsza, de tavaly megjelent szólólemezén egyéb műfajokat is bemutat. Énekes kollégáját Kiss Zoltánt, akivel a RFP-ben is együtt dolgozik, számos formációban hallhatta már a közönség. Az egyik legjobb és legelismertebb énekes a profi magyar könnyűzenében, aki szintén főként a rock és a blues világát képviseli. Jelenleg a Zártosztály zenekar színeiben és a Run For Powerben láthatjuk őt.

Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán u. 10.- Scruton Belváros
Időpont: 2023.11.16. csütörtök 19.00

Asztalfoglalás: +36704256167

A rendezvény ingyenes! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célokra is felhasználhatunk!

 

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.