Tradíció és Innováció VII.: Közösségi finanszírozás: hogyan lehetünk részvényesei magyar startupoknak

When

2024.04.29.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

A magyar talentumra büszkék vagyunk. Azt tartjuk magunkról, hogy minden problémára találunk megoldást, és a külföldiektől is azt halljuk, hogy nálunk sok értékes innováció születik.
A Scrutonban tavaly ősszel indult Tradíció és innováció című programsorozat folytatódik, idén társszervezőként köszönthetjük a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezetét. A résztvevők továbbra is találkozhatnak figyelemre méltó magyar fejlesztésekkel, megismerkedhetnek a különböző területek trendjeivel, inspirálódhatnak az ökoszisztéma meghatározó szereplőinek gondolatébresztő beszélgetéseiből.

A hetedik alkalommal a Tőkeportál társtulajdonosa, a magyar közösségi finanszírozás úttörője, Szeles Nóra ( www.tokeportal.com ) osztja meg velünk, mi kell egy sikeres startuphoz. Számos izgalmas tapasztalatot tudhatunk meg tőle a crowdfunding-ról, hogy mi kell ahhoz, hogy eredményes kampányt valósíthassunk meg, mit keresnek a crowd-ok, azaz a lakossági és intézményi befektetők, akik számos kisebb és nagyobb összegű befektetést hajtanak végre általában egyszerre több kampánygazda vállalkozásban.
Partnerünk lesz a beszélgetésben Szombati Anikó, az MNB digitalizációért és a FinTech szektor fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgatója, hisz a magyar jegybank az Európai jegybankok közül az elsők között karolta fel a fintech innovációkat, és elkötelezett a magyar XXI. századi, unikális pénzügyi megoldások létrejöttének elősegítésében.

A rendezvény házigazdája Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa.

VÁLTOZÁS!

Időpont: 2024. április 29. hétfő, 18:00
Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 12. – Scruton V.P.

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel kérjük, előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.