Tradíció és Innováció V.: Kiskert a nappaliban - zöldségtermelés akár sivatagban is

When

2024.02.08.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

A Scruton Belváros panelbeszélgetés sorozatának ötödik rendezvénye, társszervező a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete. A magyar talentumra büszkék vagyunk. Azt tartjuk magunkról, hogy minden problémára találunk megoldást, s a külföldiektől is azt halljuk, hogy nálunk sok értékes innováció születik.

A Scrutonban tavaly ősszel indult „Tradíció és innováció” című programsorozat folytatódik, s idén társszervezőként köszönthetjük a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezetét. A résztvevők továbbra is találkozhatnak figyelemre méltó magyar fejlesztésekkel, megismerkedhetnek a különböző területek trendjeivel, inspirálódhatnak az ökoszisztéma meghatározó szereplőinek gondolatébresztő beszélgetéseiből.

Az ötödik alkalommal egy nemzetközi színtéren is komoly érdeklődést kiváltott hidropóniás növénytermesztési rendszer, a Green Drops Farm (www.greendropsfarm.comwww.rotower.greendropsfarm.com) egyik társalapítója, Rácz Gréta osztja meg velünk a sikerük titkát. Vallja, hogy a hagyományos termelési módszerek kiváltására teljesen alkalmas alternatívát nyújtanak, amely nem csak a vállalkozások, de a Föld jövőjét is sikerpályára állíthatja. Partnerünk lesz a beszélgetésben dr. Torda Eszter, korábbi kuvaiti és vietnami nagykövetünk, nemzetközi jogász.

Megtudhatjuk, hogy tapasztalata szerint mit kell tudni egy magyar innovációnak, ha sikeres kíván lenni Európán és az USA-n kívüli nemzetközi piacokon. A rendezvény házigazdája Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének munkatársa.

Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán u. 10. – Scruton Belváros
Időpont: 2023. 02. 08. csütörtök, 18:00

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.