Tradíció és Innováció III.:  Milliárdokat érő appok és startupok - hogyan tarolták le az innovatív mobil fejlesztések a  piacot?

When

2023.11.09.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

Néhány mobil alkalmazás, és az ezeket üzemeltető startupok mára milliárdokat érő cégekké nőtték ki magukat. A harmadik alkalommal Králik Tamással, a Mindtech Apps társalapítójával és ügyvezetőjével arra keressük a választ, hogy miként építsünk sikeres digitális termékeket, melyeket a felhasználók szeretnek, és melyekért hajlandóak fizetni is. „Mi dolgozunk a gazdaságban, mi termelünk és szolgáltatunk a versenygazdaságban, ezért mi ismerjük igazán a gazdasági viszonyokat és törvényszerűségeket, mi ütközünk bele az akadályokba, és mi tudjuk, hogy hogyan lehetnénk versenyképesebbek, sikeresebbek. Ezért csak velünk lehet jó vállalkozói, gazdálkodói környezetet kialakítani.” – mondta egykor Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének alapítója és örökös elnöke. A 35. születésnapját idén ünneplő szövetség gazdag tapasztalatairól, a magyar üzleti innovációs tradícióról illetve a lokális startup ökoszisztéma fejlesztési lehetőségekről osztja meg véleményét Marosi László, a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezetének elnöke.

Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán u. 10.- Scruton Belváros
Időpont: 2023. 11.09. csütörtök, 18:00

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.