TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ – a darts, a matek és a pénzügyi tudatosság találkozása

When

2023.09.06.    
18:00 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

A Scrutonban idén ősszel a „Tradíció és innováció” című programsorozat résztvevői figyelemre méltó magyar fejlesztésekkel találkozhatnak, megismerkedhetnek a különböző területek trendjeivel, inspirálódhatnak az ökoszisztéma meghatározó szereplőinek gondolatébresztő beszélgetéseiből.

Az első alkalommal, a tanévkezdés idején a gyermekek pénzügyi tudatosságának, illetve a matematikai készségének a fejlesztésére fókuszálunk, ezért hívtuk meg Hegedűs Évát, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatóját és Bogdán Csabát, a Darts Matek társalapítóját, ügyvezetőjét.

A Gránit Bank a magyar innováció fontos zászlóshajója, bizonyítja ezt, hogy indulása óta digitális bank, s az évek alatt számos olyan fejlesztés született, amivel a fintech innováció terén nemzetközi sikereket értet el megelőzve számos jóval nagyobb és gazdagabb országbeli szolgáltatót. Egyike ezeknek a Gránit Family App, amely amellett, hogy egy hiánypótló banki termék, a gyermekek és a családok pénzügyi tudatosságának fejlesztésére is kiváló eszköz.

A Darts Matek pedig a magyar oktatási innováció egyik kiváló példája, akár otthon, akár az iskolában eredményesen használható számolási, matematikai képességfejlesztő.

Helyszín: Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán utca 10., Scruton BELVÁROS
Időpont: 2023. 09. 06., szerda 18:00
Rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célokra is felhasználhatunk!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.