Orosz-ukrán konfliktus - Mit hoz a jövő?

When

2024.02.23.    
18:00 - 20:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

Már két éve, hogy kitört a sokak által „villámháborúnak” jósolt orosz-ukrán konfliktus és megingatta többek között Európa gazdasági helyzetét is.
A Scruton V.P.-ben Gerhardt Máté, Bendarzsevszkij Anton külpolitikai elemző, újságíró, a posztszovjet térség szakértője és dr. Somkuti Bálint az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatótanára, hadtörténész, biztonságpolitikai elemző segítségével olyan kérdésekre keresi a választ, mint: milyen lehetséges megoldások léteznek a háború befejezésére?
Véget ér majd, vagy mint a világtörténelem folyamán már oly sokszor, most is egy befagyott álló háborús helyzet bontakozik ki?

Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton V.P.
Időpont: 2024. 02. 23. péntek, 18:00

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Bookings

Ez az esemény teltházas.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.