Meddig terjedhet a háború a Közel-Keleten?

When

2024.02.07.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

A közel-keleti háborús helyzet a jelek szerint eszkalálódik, a háttérben Irán irányításával az eddiginél is komolyabb katonai helyzet látszik kibontakozni. A világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalát a Vörös-tengeren sorra érik a támadások, amelyek hatására mind az amerikai, mind a brit haditengerészet igyekszik ellenőrzése alá vonni az érintett területet. Az izraeli-palesztin konfliktus továbbra is háborúval fenyeget, egyik fél sem enged követeléseiből.

A Robert C. Castellel rögzített interjú megtekintését követően Gerhardt Máté Benkő Leventével, korábbi tel-avivi nagykövettel és dr. Demkó Attila biztonságpolitikai szakértővel többek között olyan kérdésekre keresi a választ, minthogy: milyen előzményei voltak a konfliktusoknak, létezik-e megoldás a közel-keleti helyzet kezelésére és ha igen, mik azok? Milyen következményekkel járhat, ha továbbra is támadások érik a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalát?

Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton V.P.
Időpont: 2024. 02. 07. szerda, 18:00
A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!
Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

 

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.