Könyvszalon – Ütközőpályák Mártonffy Balázzsal

When

2024.05.27.    
18:00 - 20:00

Bookings

Ft0,00
Foglald le most

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

Az Ütközőpályák című tanulmánykötet korunk egyik legnagyobb geopolitikai kérdéseire keresi a választ, hogy miként alakul az Egyesült Államok és Kína versengése, és az ő párbajuk során a többi ország mozgástere. A könyvnek, így a beszélgetésnek is az a célja, hogy betekintést adjon a két óriás viszonyába, és abba, hogy milyen sors jut a nem nagyhatalmaknak, milyen kilátásaink vannak a Kárpát-medence közepén, a Duna partjáról nézve.

A kötet egyik szerkesztőjével és írójával, Dr. Mártonffy Balázzsal, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének kutatási igazgatójával keressük a válaszokat a hatalmi verseny dilemmáira és megértésének fontosságára. Az est vendége fejezetében realista szemüvegen keresztül, az állami és nemzeti biztonsággal és hatalmi logikával foglalkozó módon elméleti és történelmi keretbe helyezi a jelenséget.

Lehetőség lesz beszélgetni, vitázni, kérdezni! A cél, hogy jobban megértsük a minket körülvevő világot az ilyen könyvek és beszélgetések segítségével.

Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton V.P.
Időpont: 2024. május 27. hétfő, 18:00

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! Az esemény nem sajtónyilvános.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legalább 10 perccel érkezzenek meg, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Bookings

Jegyek

Egyéb adatok

Foglalás összegzése

1
x Standard Ticket
Ft0,00
Fizetendő összeg
Ft0,00

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.