John Lennon-est

When

2024.08.02.    
20:00 - 22:00

Where

Scruton Pelso
Halász utca 51-53, Révfülöp, 8253

Event Type

Loading Map....

Ha 3020-ban megkérdeznék az „utca emberét”, tud-e mondani egy zenekart a XX. századból, valószínűleg azt vágná rá, hogy The Beatles. John Lennon megalapította a világ első és alighanem legismertebb rockzenekarát, 10 év alatt felforgatta a könnyűzenét, majd megszállta a szerelem és makacsul mindennek hátat fordítva, Yoko Ono oldalán alkotott még 10 éven át. Ezen az estén igazi időutazásban vehetünk részt, hisz John Lennon, és a The Beatles dalait újra átélhetjük élőben.

Tasnádi Bence – ének, basszusgitár, Várvölgyi Szabolcs – gitár

Időpont: 2024. augusztus 2. (péntek) 20:00
Helyszín: 8253 Révfülöp, Halász utca 51-53. – Scruton PELSO

Normál jeggyel rendelkező és étkezni kívánó vendégeink számára elérhető a grill terasz jegy (melynek ára a helyszínen 6 490 Ft), illetve az a’la carte étlapunk kínálata.

A kombinált jegy és a grill terasz helyszíni jegy egyszeri étkezésre jogosít fel!

Grill terasz választék:

  • grill ráknyárs,
  • csirkenyárs,
  • tarja,
  • kevertsaláta,
  • steak burgonya,
  • kétféle választható desszert.


Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.