Iszunk, tehát vagyunk - Miért kéne felakasztani a királyokat?

When

2024.03.13.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

Büszkék vagyunk hagyományainkra. Magyarország ezer évig királyság volt – és ez csak szovjet nyomásra változott meg 1946-ban. Hiába indult meg a rendszerváltozás 1989-ben, a közvélemény mégsem követeli az ős alkotmányos forma helyreállítását. Mi történt? Az Iszunk, tehát vagyunk rendezvénysorozat a ’48-as ünnephez közeledvén a monarchia eszméjét járja körül.

Pogrányi Lovas Miklós, az Alapjogokért Központ vezető kutatója beszélgetőpartnerei ezúttal Dr. Nánay Mihály, a Rubicon Intézet tudományos főmunkatársa és Dr. Ligeti Dávid, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársa.

Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán utca 10. – Scruton BELVÁROS
Időpont: 2024. március 13. szerda, 18:00 óra

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük, írjon a program@scruton.hu e-mail címre! //

Bookings

Ez az esemény teltházas.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.