Graham Allison könyvbemutató

When

2023.11.29.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

Ebben a hajszálpontos elemzésben a Harvardon tanító Graham Allison megvizsgálja a Thuküdidész csapdájának nevezett jelenséget , melyet jelenleg a világ két legerősebb nagyhatalma, az Egyesült Államok és Kína között figyelhetünk meg. A könyv történelmi példákon keresztül mutatja be, milyen közel állunk az elképzelhetetlenhez – ugyanakkor rámutat, hogy a háború nem elkerülhetetlen. Allison kifejti azt is, hogy a múltban egymással szembekerülő országok hogyan tudták mégis megőrizni a békét, s hogy napjainkban a nemzetközi vezetőknek milyen fájdalmas lépéseket lehet és kell is tenniük annak érdekében, hogy elkerüljék a szörnyűséget.

A rendezvényen Dr. Baranyi Tamás Péter (Magyar Külügyi Intézet Stratégiai igazgató), Dr. Mártonffy Balázs (NKE Intézetvezető) és Dr. Salát Gergely (Magyar Külügyi Intézet Vezető kutató) fog beszélgetni.

A helyszínen lehetőség lesz a kötet megvásárlására.

Az esemény az MCC Press, a Magyar Vezetőképző Alapítvány és a Scruton közös rendezvénye.

Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton VP
Időpont: 2023. 11. 29. szerda, 18:00

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.