Festővásznon innen és túl - Monet

When

2024.03.01.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

Titkos életek, különleges sorsok és festővásznak.
Rendezvénysorozatunk válaszokat kínál híres festők életét és művészetét övező kérdésekre és félreértésekre, Babus Zoltán előadásában.

A sorozat anekdotákon és híres alkotásokon keresztül mutatja be a minket körülvevő művészeti világ egy-egy híresebb szeletét, közérthető módon tárja elénk híres festők és művészek életét és munkásságát, különös tekintettel azokra a művekre és mozzanatokra, amelyek ugyan jelen vannak a köztudatban, de valahogy mégsem ismerjük őket igazán.

Rendezvénysorozatunk második alkalmával Claude Monet francia impresszionista festő lenyűgöző munkásságával ismerkedhetünk meg, feltárva az életében és alkotásaiban rejlő meghatározó pillanatokat és történeteket.

Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán utca 10. – Scruton BELVÁROS
Időpont: 2024. 03. 01. péntek, 18:00

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre! //

Bookings

Ez az esemény teltházas.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.