Európai Parlamenti Választások - Erős nemzetállamok vs. Európai Unió

When

2024.05.08.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

2024. június 6-9. között kerül sor az Európai Parlamenti választásokra, ennek eredménye pedig egyaránt döntő jelentőségű Magyarország és az Unió számára a nemzetközi politikában.

Van-e középút az erős nemzetállamok érdekei és az uniós központosítási szándék között? Milyen következményei lesznek a tagállamokra nézve a nemrég elfogadott migrációs paktumnak, és hogyan alakíthatja át az erőviszonyokat a választási végeredmény?

Május 8-án, szerdán 18:00 órakor a Scruton V.P.-ben Gerhardt Máté beszélget Lánczi Tamás politológussal, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjével, valamint dr. Schiffer András ügyvéddel.

Időpont: 2024. május 8. szerda, 18:00
Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 12. – Scruton V.P.

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készül, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre! //

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.