Balatoni naplemente - Élményfestés a parton

When

2024.07.13.    
19:00 - 22:00

Where

Scruton Pelso
Halász utca 51-53, Révfülöp, 8253

Event Type

Loading Map....

Sok nagy művészt megihletett az évszázadok során a Balaton, de milyen lenne a saját festményeden viszontlátni az otthonod falán?

A Balaton tökéletes helye az élményfestésnek, mivel itt igazán minden adott ahhoz, hogy az ember elmerüljön a környezeti szépségekben. A részvételhez előképzettség nem szükséges, Posta Zsófi művész által pontos instrukciókkal végigvezetett, mégis oldott hangulatú festés közben pedig teljesen elmerülhetünk a tájban, és átadhatjuk magunkat az alkotásnak, akár egy finom pohár bor, akár egy koktél kortyolgatása közben. Gyere el, és vidd haza az általad festett képet!

Az élményfestéshez minden eszközt biztosítunk.

Időpont: 2024. július 13. (szombat) 19:00
Helyszín: 8253 Révfülöp, Halász utca 51-53. – Scruton PELSO
Jegyár: 5 900 Ft

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.