Eseményeink

Eseményeink változatosak és érdekesek. A közösség aktív részese lehet ezeknek az eseményeknek, ami új kapcsolatokat és tapasztalatokat nyújt. A Scruton események számos témát felölelnek, beleértve a kultúrát, művészetet, gasztronómiát és szabadidős tevékenységeket. Mindenki találhat olyan programot, amely érdeklődésének és vágyainak eseményeink közül megfelel .

Az élmények megosztása másokkal lehetőséget nyújt arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz és megerősítsük a Scruton közösségét. Mindenki szabadon kifejezheti gondolatait és érzéseit, és meghallgathatja másokét is. A Scruton, eseményei által minden tag számára lehetőséget nyújt az új kapcsolatok kiépítésére.

Ne maradj tétlenül! Csatlakozz a Scruton közösségéhez még ma, és oszd meg velünk gondolataidat és érzéseidet a Scruton programjairól. Várakozásaid fontosak számunkra, és minden vélemény számít. 

Tarts velünk Scruton közösségi tereink egyikén Budapesten vagy a Balatonnál, ahol változatos programokkal várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Eseményeinkről rájuk kattintva bővebben tájékozódhat.

Budapesti helyszíneink: Scruton Belváros, Scruton V.P., Scruton MCC. Valamint a Révfülöpön található Scruton Pelso.

Naptár
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
28
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Könyvszalon – Ütközőpályák Mártonffy Balázzsal
Az Ütközőpályák című tanulmánykötet korunk egyik legnagyobb geopolitikai kérdéseire keresi a választ, hogy miként alakul az Egyesült Államok és Kína versengése, és az ő párbajuk...
PszichoKalauz – A barátság természetrajza
Életcsapdák, sémák, érzelmi és gondolati mintázatok. PszichoKalauz rendezvénysorozatunk az emberi elme és lélek titkait igyekszik feltárni szakértőkkel és pszichológusokkal karöltve. Gondolkoztatok már el azon, hogy...
„The Need for Nations”- – Scruton Salon on Europe, as a civilasation of nations
„The nation state provides us with the surest model for peace, prosperity, and the defense of human rights. Is spite of this, the idea of...
Events on 2024.05.27.
Events on 2024.05.29.

Scruton Események

#events #scruton 

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.