Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
A város szívében

Scruton V.P.:
inspiráló találkozóhely a Veres Pálné utcában

Fedezd fel a Scruton V.P.-t, a budapesti üzleteink közül a legfiatalabb találkozóhelyet, mely az V. kerületi Veres Pálné utcában található. Az inspiráló Scruton életérzés 2022. március 15-én költözött be a Veres Pálné utcába. A Scruton V.P. megalkotásához alapos tervező és előkészületi munkára volt szükség. Figyelembe vettük a jövőbeli igényeket is az építészet és a belső tér tervezése során.

A fiatalok igényeit kielégítő környezet

A Scruton V.P. egy modern és a kor elvárásainak megfelelő találkozóhely, mely kifejezetten a fiatalok számára lett kialakítva. Az egységes és stílusos belső tér, valamint a fiatalos atmoszféra teszi egyedivé a Scruton V.P.-t. Itt olyan környezet vár titeket, ahol kényelmesen érzitek magatokat, inspirálódhattok és új kapcsolatokat építhettek.

Kedvelt találkozóhely a barátok számára

A Scruton V.P. tökéletes választás a baráti találkozásokhoz. A barátságos hangulat és a kényelmes berendezés lehetővé teszi, hogy kellemes időt tölts el szeretteiddel és barátaiddal. A Scruton V.P. olyan közösségi teret teremt, ahol a jó beszélgetések, a nevetések és a közös élmények különleges emlékekké válnak.

Inspirációval és jó hangulattal várunk Titeket

A Scruton V.P. igazi inspiráló találkozóhely, ahol minden részletre odafigyelve alakítottunk ki kellemes környezetet. A hangulatos világítás, a kényelmes ülőhelyek és a változatos, válogatott zene mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes élményekben részesüljetek. Inspirálódjatok, pihenjetek és élvezzétek a nálunk töltött időt. 

Bízunk benne, hogy a Scruton V.P. egy olyan inspiráló helyként fog funkcionálni a Veres Pálné utca környékén ahova mindig szívesen tértek be és később vissza.

Élmény

Események a Scruton V.P.-ben

Látogass el közösségépítő és élményekben gazdag eseményeinkre!
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
31
1
2
3
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Friday Night Vibes - Dimák Patrik
A Friday Night Vibes színpadán, Dimák Patrik! A fiatal művész 12 éve foglalkozik gitározással és dalszerzéssel, ez idő alatt számtalan alkalommal bizonyíthatta már zeneiségét és...
Robert C. Castel - Hogyan lett a nyugati diplomácia Waterlooja az ukrajnai háború?
Közönségtalálkozó és előadás Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel: Hogyan lett a nyugati diplomácia Waterlooja az ukrajnai háború? Castel úr a Scruton VP-ben tart előadást a...
Sunday Jazz Brunch - Lukács János duó
A 6 éve alakult smooth jazz duó Jazz és Swing széles repertoárjával több nemzetközi színpadot meghódított, híres nemzetközi Cruise hajók állandó fellépői. Szabó Edit -...
Friday Night Vibes - Steve Sam
2023.08.18.    
19:00 - 21:30
Jazz, funky, pop és smooth jazz a 70-es és 80-as évektől napjainkig. Steve Sam zenél a Scruton VP-ben és teremt oldott hangulatot kellemes dallamokkal. Aki...
Events on 2023.08.04.
Events on 2023.08.13.
Events on 2023.08.18.
Friday Night Vibes - Steve Sam
18 aug 23
Budapest
Élmény

Bérelhető tereink

Scruton V.P. vendégtér

A nagy egybefüggő terünk, melyben színpad is helyet kapott alkalmas sajtótájékoztatók, könyvbemutatók vagy családi és céges fogadások, üzleti reggelik lebonyolítására egyaránt.

Előadóterem

20 fő befogadására alkalmas, külön zárható terem, monitorral és írható táblával felszerelve, párnákkal és könyvespolcokkal berendezve.

Scruton V.P. az értékalkotó közösségi tér

Podcast stúdió

Podcastek, podcast műsorok felvételére alkalmas felszereléssel ellátott helyiség.

Kiállító terem, tárgyaló

Szabad falfelületekkel rendelkező, kiállításokra, bemutatókra alkalmas tér, vagy ideális maximum 8 fő részére üzleti megbeszélések, interjúk, kislétszámú meetingek, oktatások megtartására.

Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. 

Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

  Itt találod a Scruton V.P.-t

  Megközelítés

  Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Ferenciek tere (M3), Kálvin tér (M3, M4) illetve a Fővám tér (M4) metrómegállótól vagy villamossal (2). Személygépkocsival parkolás az utcán fizetős övezetben vagy a közeli parkolóházban (Reáltanoda parkolóház).

  Metró: M2, M3, M4

  Villamos: 2

  Mol bubi: Fővám tér, Ferenciek tere

  Parkolás: utcán, fizetős övezetben, Reáltanoda parkolóházban

  Nyitvatartás

  Hétfő-Szerda: 8:00 – 22:00

  Csütörtök-Péntek: 8:00 – 24:00

  Szombat: 9:00 – 24:00

  Vasárnap: 9:00 – 20:00

  Kávézónk akadálymentesen látogatható!

  Asztalfoglalás

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.