Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton Pelso - közösségi tér a Balaton parton
Pezsgő nyár

Scruton Pelso:
könnyed nyári koncertek
és kulturális élmények
a Balaton-parton

Üdvözlünk a Scruton Pelso világában, ahol a könnyed nyári koncertek és inspiráló beszélgetések várnak. Újonnan nyílt közösségi terünk „testvérei” Budapesten három helyszínen is sikeresen működnek, és mostantól a Balaton-parton is élvezhetjük a Scruton-minőség élettel teli programjait.

Kellemes környezet és sokszínű programok

A Scruton Pelso fiatalos, lendületes, de kifinomult belső tereivel és kertjével több tucat kulturális programnak ad otthont. A Balaton partján horgonyzó kult-hajóval egyedülálló hangulatot teremtünk. Ez a helyszín tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapok városi pörgéséből. Itt mindent megtalálhattok, ami a nyugalomhoz elengedhetetlen: vízpart, természet és finom ételek-italok.

Kulturális élmények és idilli kikapcsolódás

A Scruton Pelso nemcsak a könnyed nyári koncertek és inspiráló beszélgetések szerelmeseinek ideális választás, hanem azoknak is, akik idilli helyet keresnek egy kellemes kávézás, egy jó beszélgetés vagy akár egy romantikus vacsora számára. A Balaton-part közelsége és a Scruton Pelso vendégszerető környezete garantálja a tökéletes kikapcsolódást és élményeket.

Élvezd a Balaton-part varázsát és a kulturális pezsgést

A Scruton Pelso ideális helyszín a balatoni pezsgés és a természeti szépségek élvezetéhez. Fedezd fel a kulturális programok gazdag választékát, miközben élvezed a csodálatos kilátást a tóra. Könnyed zenés hangulat, művészeti előadások és érdekes beszélgetések teszik még izgalmasabbá a nálunk töltött időt.

Ne habozz, látogass el hozzánk és élvezd a könnyed nyári koncerteket, a kulturális élményeket és a balatoni varázst! Tedd felejthetetlenné a nyarat a Scruton Pelso társaságában.

Élmény

Események a Scruton Pelso-ban

Közelgő eseményeinket itt találod. További programokért lapozd a naptárat, vagy látogass el az Események oldalunkra.
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Élmény

Kult-hajó

A Balatont, annak élővilágát megismerni nem lehet stílusosabban, mint hajóról, testközelből. Erre tökéletes választás elektromos hajónk, Cathy.


Cathy – nem véletlenül – Alexandriai Szent Katalin után kapta nevét, aki a filozófia, fiatal diákok és könyvtárosok védőszentje.

Míg a parton kulturális, irodalmi beszélgetések kerülnek megrendezésre, addig a kult-hajónkon lehetőség nyílik a lemenő nap fényében kihajózni ornitológusainkkal és a fedélzeten megismerkedni a balatoni élővilággal.

A hajónk, kapitánnyal együtt bérelhető is.

Scruton Pelso - közösségi tér a Balaton parton - Kult-hajó
Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

  Itt találod a Scruton Pelsot

  Megközelítés

  Személygépkocsival a 71. számú főútról hajtson le a Halász útra, majd a vasúti síneken átkelve forduljon balra. A Halász út végén a gyalogos átkelővel szemben találja a parkolót.

  Tömegközlekedéssel a vasútállomásról gyalogosan juthat el hozzánk. 

  Nyitvatartás

  Hétfő – Vasárnap  8:00-22:00

  Asztalfoglalás

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.