Scruton - Az értékalkotó közösségi tér
Scruton MCC az értékalkotó közösségi tér
Találkozóhely a Feneketlen-tónál

Scruton MCC:
a természet közelében rejlő közösségi élmény

Üdvözlünk a Scruton MCC-ben, a közösségi térben, amely a festői Feneketlen-tó és a Gellért-hegy ölelésében található. Egykor a híres Flamenco Hotel épületében helyet foglaló létesítmény az évek során átalakult, hogy otthont adjon neves kulturális és oktatási tevékenységeknek. Ismerd meg történetét és fedezd fel a Scruton MCC nyújtotta lehetőségeket.

Egy rövid történet

Az eredetileg 1966-ban épült létesítmény kezdetben Sportszállóként működött. Az itt megszállók között számos híresség is megfordult, és a rendkívül népszerű helyet hamarosan a Flamenco névre keresztelték.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) azonban elismerve Sir Roger Scruton szellemi örökségét, valamint a vita és a diákok mentorálása fontosságát, úgy döntött, hogy az épületet közösségi térként hasznosítja. Az MCC most büszkén tölti meg élettel az egykori Flamenco Hotel épületét, és számos izgalmas programmal várja a látogatókat.

Kulturális élmények évközben

Az ide betérők egész évben változatos szakmai programokkal találkozhatnak a Scruton MCC-ben. A különböző művészeti és tudományos események, előadások és kiállítások lehetőséget nyújtanak a gondolatok és az inspiráció megosztására. Te is részt vehetsz szakmai megbeszéléseken és workshopokon, ahol megtapasztalhatod a Scruton értékteremtő közösségét.

Nyári élet a hangulatos teraszon

A nyári hónapokban a Scruton MCC terasza tökéletes helyszín a kellemes idő élvezetéhez. A terasz csodálatos panorámával rendelkezik a természet szépségeire, és ideális környezetet teremt a pihenésre, baráti találkozókra és családi összejövetelekre. Élvezd a nyugodt délutánokat vagy a romantikus estéket a friss levegőn, miközben a természet közelségét is élvezheted.

Ideális helyszín a szakmai és személyes találkozókhoz

A Scruton MCC a természet közelében ideális helyszínt nyújt szakmai megbeszélésekhez és találkozókhoz. Legyen szó üzleti tárgyalásokról, csapatépítő tréningekről vagy workshopokról, az MCC biztosítja a megfelelő környezetet az eredményes együttműködéshez. Emellett alkalmas baráti és családi rendezvényekre is, ahol garantált a könnyed kikapcsolódás és ünneplés.

Fedezd fel a Scruton MCC-t, a közösségi teret

Látogass el hozzánk, és tapasztald meg közösségi terünk különleges légkörét és programjait. Az épület történelme és a természet közelsége garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Légy része a Scruton MCC közösségének és élvezd a pezsgő kulturális életet, a természet közelségét és a fontos találkozásokat.
Élmény

Események a Scruton MCC-ben

Látogass el Scruton közösségi tereink egyikébe Budapesten vagy a Balatonnál! Változatos programokkal és kiváló gasztronómiai kíálattal várunk. Ismerd meg helyszíneinket!

hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
h
k
s
c
p
s
v
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
31
1
2
Terasznyitó est
2024.05.25.    
18:00 - 21:00
Élő zenével, frissítő koktélokkal, kedvezménnyel és jó hangulattal várunk titeket terasznyitó bulinkon a Scruton MCC-ben. Alábbi koktéljainkat 1 290 Ft-os, kedvezményes áron kínáljuk: Lavender Haze...
Sunday Brunch
2024.05.26.    
11:00 - 13:00
Ha szereted az ínycsiklandó ételeket és italokat, akkor csatlakozz hozzánk 05.26-án, ahol DJ Kecsoh a legjobb chillout és lounge zenékkel kényezteti majd a füleidet. Időpont:...
„The Need for Nations”- – Scruton Salon on Europe, as a civilasation of nations
„The nation state provides us with the surest model for peace, prosperity, and the defense of human rights. Is spite of this, the idea of...
Events on 2024.05.25.
Terasznyitó est
25 máj 24
Budapest
Events on 2024.05.26.
Sunday Brunch
26 máj 24
Budapest
Élmény

Asztalfoglalás

A Scrutonba történő asztalfoglalás minden vendégünk számára elérhető szolgáltatás. Ahogy belépsz az étterembe, azonnal átjár a hangulatos légkör, amely tele van élettel és vibráló energiával. Az elegáns belső tér, a modern részletek, a figyelmes kiszolgálás és természetesen a gasztronómiai élmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezésed valóban felejthetetlen legyen.

Az asztalfoglalással biztosított helyed lesz az étteremben, így nem kell aggódnod a helyhiány miatt. Emellett az asztalfoglalás gyorsabb kiszolgálást jelent, hiszen az éttermünk felkészült arra, hogy a foglalt asztalokhoz azonnal és magas színvonalon szolgálja fel az ételeket. Nálunk összegyűlhettek, beszélgethettek, nevethettek és közösen élvezhetitek a finom étel- és italkínálatot.

    Itt találod a Scruton MCC-t

    Megközelítés

    Tömegközlekedéssel a legközelebbi közlekedési csomópontnak, a Móricz Zsgimond körtérnek köszönhetően könnyen megközelíthető. 
    Metró: M4
    Villamos: 17, 61, 19, 49, 
    Busz: 7, 114, 214, 213,
    Mol bubi: Kosztolányi Dezső tér, Villányi út
    Parkolás: utcán, fizetős övezetben

    Akadálymentesen látogatható!

    Nyitvatartás

    Hétfő-Szombat: 7:30 – 22:00

    Vasárnap: 09:00 – 19:00

    Asztalfoglalás

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.