Mi a különbség gourmand, gourmet és gasztrozóf között? Mit jelent a gasztronómia? Miért a gasztrosznob a legjobb vendég? Van-e pirospaprika nélkül élet?
Húsbavágó kérdések – aki válaszol: Vinkó József a Magyar Konyha főszerkesztője, a Szellem a fazékból rádióműsor szerkesztő-műsorvezetője.
Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 12. – Scruton V.P.
Időpont: 2024. 02. 20. kedd, 18:00
A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!