Étel és Közösség - Nyári konyha földtől az asztalig

When

2024.06.25.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

Városi családként hogyan juthatunk garantáltan helyi gazdaságokból származó minőségi élelmiszerhez? Hogyan épülhet ki termelők és vásárlók közt bizalmi kör és erősödhet a helyi gazdaság? Miként tudunk időt és energiát spórolni, egyszerűen jót főzni jó hozzávalókból, miközben egy szíves lelkes közösség tagjaivá is válunk?

Ezekre mutat izgalmas megoldásokat, praktikákat Gyulayné Turcsányi Borbála, a FAZÉKBA! alapítója és Hofer Bernadett, a MyFarm Harta marketing vezetője kóstolóval és játékkal összekötve. Az est moderátora Barsabás-Sánta Edina, Rövid Ellátási Lánc szervező.

Időpont: 2024. június 25. (kedd) 18:00
Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 12. – Scruton V.P.

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!

Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.