Új helyszínnel bővült a Scruton!

Örömmel jelentjük be, hogy hosszú hónapok munkája után tegnap megnyitottuk negyedik budapesti helyszínünket! Névadónk könyvek iránti szeretetét a helyszínválasztással igyekeztünk kifejezni: találkozzunk az Allee első emeletén található Libri könyvesboltban.

Scruton – főszerepben az alma

Új közösségi pontunk megjelenését is Sir Roger Scruton filozófus munkássága és szemlélete ihlette, aki élete során a közösség, tudás és lokalitás értékeit képviselte. 

Ennek szimbólumaként alkalmaztuk az alma motívumát, ami utal a filozófus életére és hobbijára. Scruton élete nagy részét a farmján töltötte, ahol fontos szerepet játszott az alma: sűrűn rendeztek almafesztivált, mellyel a természettel való együttélés fontosságát ünnepelték, és a helyi gazdaságok támogatására hívták fel a figyelmet. Scruton az almát és a természetet is a mindennapi szépség és a hagyományos élet megtestesítőjeként látta. A család farmján is számos almafa, almafajta megtalálható, ami gazdaságuk egyik pillérét jelenti.

Motívumaink között megjelenik még a ló, róka és könyv, melyek szintén Roger Scrutonhoz köthetőek: szenvedélye volt a lovaglás, a rókavadászat, valamint az olvasás.

Közösségi pontunk több, mint egy kávézó:

Cafe…

Nézzetek be hozzánk és kóstoljátok meg specialty kávéinkat, akár ízesített változatban, valamint próbáljátok ki saját cukrászatunk egyedi finomságait is! Az alma természetesen kínálatunkban is gyakran visszatérő alapanyag. Képzeld el a „nagymama almáspitéjét” elegáns, modern változatban. Számunkra a Scruton alma elnevezésű signature desszertünk jelenti mindezt. Összetevői tökéletes összhangot képeznek a kávé vagy a Scruton tea kíséreteként. Izgalmasan hangzik ugye? 

Forró italaink kiváló társai a hideg őszi napoknak. Magas antioxidáns tartalmú kurkumás lattenk, vagy sütőtökös kávékülönlegességünk garantáltan a napod fénypontjai lesznek! Kínálatunkban az izgalmas kávékombinációk mellett frissítő mocktailokat is találhatsz: valódi koktélélmény, alkohol nélkül! Hűtőszekrényeinkben pedig keresd hazai vállalkozóktól származó különlegességeinket, melyek amellett, hogy nagyon finomak, immunrendszered felturbózására is alkalmasak.

… and more

És mi rejlik még nálunk? Nálunk a kávézás nem csak a koffeinről szól. Közösségi élmény, ahol a hétköznapokból kiszakadva töltődhetsz fel. 

A scrutoni értékteremtő munkát folytatva új kávézónkban is tartalmas előadásokkal, programokkal készülünk. Estjeinken kulturális és közéleti témákról beszélgethetsz az adott téma népszerű szakértőivel, művészeivel.

További hírek, érdekességek a Scruton világából

Vélemény, hozzászólás?

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.