Étel és közösség - A fermentálás varázsa

When

2024.09.19.    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Where

Scruton Belváros
Zoltán utca 10., Budapest, 1054

Event Type

Loading Map....

A szimbiotikus élet, mint “közösségi” kultúra csodálatos megnyilvánulása a bennünk élő mikrobiom. Ennek ismerete és támogatása jelenti elsődlegesen, hogy harmóniában élünk önmagunkkal és a természettel.
Farkas Fruzsina, natural sommelier ( www.greensommelier.hu ) ízekben és illatokban gazdag kóstolóval egybekötött előadásával bevezet a fermentált italok univerzumába, egyben a nyár zamatos gyümölcseinek, zöldségeseinek átmentésére is alternatívát mutat. Megismerkedhetünk a fermentálás bámulatos világával, annak ősi, történelmi hagyományaival és az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásaival.
Az est moderátora Barsabás-Sánta Edina, Rövid Ellátási Lánc szervező.

Időpont: 2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:00
Helyszín: 1054 Budapest, Zoltán utca 10. – Scruton BELVÁROS

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!
Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre!

Bookings

A foglalások erre az eseményre lezárva.