Könyvszalon - Gad Saad: A parazita elme

When

2024.10.21.    
18:00 - 19:30

Bookings

Ft0,00
Foglald le most

Where

Scruton V.P.
Veres Pálné u. 12., Budapest , Pest , 1053

Event Type

Loading Map....

A Könyvszalon 3. évadának nyitó alkalmán egy igazán provokatív könyvről beszélgetünk, amely a társadalom fontos problémáira hívja fel az olvasó figyelmét.

Hogyan pusztítják a fertőző eszmék a józan észt? A könyv célja, hogy a gondolkodásunkban tetten érhető tévedésekre és hibákra hívja fel a figyelmünket, mielőtt túl késő lesz. A beszélgetés során igyekszünk lerántani a leplet a valóságot tagadó dogmákról, és keressük a gyógyírt a társadalmat parazitaként fertőző gondolatok ellen.

Gad Saad, libanoni születésű, kanadai matematikus és evolúciósmagatartás-kutató pszichológus könyvének példái segítenek felnyitni szemünket a Nyugaton terjedő eszmék problémáira.

Lehetőség lesz beszélgetni, vitázni, kérdezni! A cél, hogy jobban megértsük a minket körülvevő világot az ilyen könyvek és beszélgetések segítségével.

A szakértő vendég: Hamarosan…
Az est háziasszonya: Szakos Enikő

Időpont: 2024. október 21. hétfő, 18:00
Helyszín: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 12. – Scruton V.P.

// A rendezvény ingyenes, de a korlátozott létszámra való tekintettel, kérjük előzetesen regisztráljon! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
Vendégeinket kérjük, hogy programkezdés előtt legkésőbb 10-15 perccel érkezzenek meg!
Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!
A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, illetve ha esetleg mégsem tud részt venni az eseményen, kérjük írjon a program@scruton.hu e-mail címre! //

Bookings

Tickets

Other

Sum total

1
x Standard Ticket
Ft0,00
Total Price
Ft0,00

Reservations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.