Új év, új édes élmények a Scrutonban

Hatalmas macaron-választékkal bővült a Scruton gasztro kínálata! Cukrászaink által már hat új ízesítésű macaron közül is választhattok. Pompás pisztáciás, mesés mogyorós-szőkecsokis, az örök sláger vaníliás, ínycsiklandó narancsos-csokis, különleges Philadelphia-málnás és pikáns maracujás-csokis ízű macaronokkal várjuk az idelátogatókat.

Téli süteményeink a forró csokik és latték ízvilágát idézik meg, amelyek kiváló kísérői minőségi kávéinknak és teáinknak.

Két új pohárdesszertttel is bővült kínálatunk. Belga csokis-sóskaramellás desszertünk egy igazi ízbomba klasszikus alapanyagokból, az ellenállhatatlan feketeerdő desszert pedig válogatott vegán összetevőkből készült.

Már hat különleges ízben kóstolhatjátok meg macaronjainkat!

Mint tudjátok, kínálatunk folyamatosan változik és bővül, miközben mindig igazodik a szezonálisan elérhető alapanyagokhoz. A desszertek és sütemények mellett változatos ételekkel és italokkal is várjuk az idelátogatókat. Heti menüink változatosak és laktatóak, de folyamatosan elérhetők étlapunkról választható gourmet ételeink is.

És hogy a jóból a diákok se maradjanak ki, egyetemistáknak mindhárom bisztrónkban 10 százalék árengedményt adunk. Aki pedig még nem járt nálunk, az feltétlenül nézzen be akár a Veres Pálné, akár Zoltán utcai egységünkbe, de az MCC-ben lévő Scrutonban is szeretettel várunk.

Mi vagyunk a hely, ahol jó lenni, ahol jó enni.

Vélemény, hozzászólás?

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.