Scruton Pelso - közösségi tér a Balaton parton

Megnyitott a Scruton Pelso!

Lágyan ringatózó vitorlások, lila levendulák és több száz éves vörös kövek között inni egy pohár bort, amihez a zenei aláfestést egy akusztikus zenekar adja.

Ez a Scruton Pelso életérzés.

Egy apró csónakház bújik meg a parton. Fenyőfákkal tarkított, kanyargós út vezet idáig, mintha a nyugalom szigetén sétálna az ember. Ahogy közeledünk a kikötőhöz, úgy tárul szemünk elé annak állandóan mozgó világa. Vitorlások kötnek ki, hajós társaságok jönnek-mennek, hattyúk és kacsák úszkálnak a vízen, míg a sirályok röpdösnek felettük. A természeti idillt, melyről egyből felismerni, hogy a Balatonnál járunk, már csak az ide-odacikázó fecskék teszik még gyönyörűbbé.

Várunk a legfiatalabb Scrutonban, változatos étlappal, itallappal is. A roston süllőtől, a Scruton burgeren át, egészen a kemencés és barbecue ételekig sok minden megtalálható itt.

A látványt, az ízeket, az illatokat és a kiszolgálást megkoronázzuk szórakoztató zenés estékkel, akusztikus koncertekkel, érdekes beszélgetésekkel.  

A Scruton Pelso tehát egy üde színfolt a balatoni nyárban, ami nem akar többnek látszani, mint ami: egy színvonalas kikapcsolódási hely csodás környezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Asztalfoglalás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.