Scruton V.P. az értékalkotó közösségi tér

Legyél te is Scruton Ambassador!

A magyar Scruton ideális nagykövetei:

Ismered Roger Scruton gondolatait? Érdekel a filozófia, teológia, esztétika vagy a politika? Szeretnél egy fiatalos és ambiciózus értelmiségi csoport tagja lenni? Szeretnél részt venni egy működő, nyitott, konzervatív közösség életében? Ha igen, ne habozz jelentkezni a Ambassador Programba!

A Scruton Ambassador Program ajánlata:

Ambassador programunk nyártól új programokkal várja tagjait: lehetőséget nyújt önképzésre a scrutoni életmű alapján (Budapest Scruton Seminar, Oxford: Scruton Memorial Lectures), önálló kutatómunkára, valamint a kapcsolódó rendezvényeken való szervezői részvételre. A tervek szerint ősztől havi rendszerességgel találkoznak a tagok személyesen, ahol előadásokat hallgatnak meg és tartanak önmaguk is. A találkozók, élmények és rendezvények alapján születő magas színvonalú írások, kiállítási anyagok kiadásra kerülhetnek magyarul és angolul. A program támogatást biztosít abban is, hogy az életműhöz kapcsolódó exkluzív politikai, tudományos és kulturális eseményeken részt vehessenek.

Az Ambassador programunk lehetőséget biztosít következő nagy rendezvényünk a Budapest Scruton Seminaron (2023. június 26. – 30.) való részvételre, amelyen nemzetközi és hazai egyetemek oktatói tartanak előadást Roger Scruton gondolatairól és vezetnek olvasószemináriumot. A program tagjai jelentős kedvezményt kapnak a részvétel árából.

Jelentkezés:

Ha szeretnél csatlakozni az Scruton Ambassador Programba, kérjük küldd el:

magyar vagy angol önéletrajzod,

magyar vagy angol motivációs leveled.

Jelentkezéseket a hello@scruton.hu e-mail címen keresztül várjuk 2023. április 30-ig.

Leave a Reply

Reservations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.