Esemény

2021.07.21. 19:00

Két pohár bor - Lázár Cheffel

Sok szeretettel várunk mindenkit egy kellemes nyáresti beszélgetésre Lázár Cheffel, 2021. július 21-én.


„Két pohár bor” című eseményünket hagyományteremtő céllal indítjuk útnak, melyek keretein belül hónapról- hónapra izgalmas, a hivatásukban kiemelkedő és meghatározó személyiségeket szeretnénk meginvitálni egy kötetlen beszélgetésre. A helyszín a Scruton közösségi tér, amelynek értékrendjének középpontjában az otthon szeretete, a hagyományok tisztelete és a lokális szerepvállalás áll. Ezen események alkalmával néhány pohár bor mellett mesélnek meghívottjaink hivatásukról és sikereikről. A beszélgetés sokszínűségéről fiatal házigazdáink gondoskodnak.
Július 21-én beszélgetőpartnerünk a séf, televíziós műsorvezető, food stylist, komoly vendéglátóipari beruházások szakmai tanácsadója, Kovács-Siklósi Lázár. Rendszeresen tart főzőbemutatókat és vacsoraesteket itthon és külföldön egyaránt. Receptjeiben és főzővideóiban megosztott tippek, trükkök, praktikák segítségével mindenki gyorsan, könnyedén készíthet ízletes fogásokat a legkülönbözőbb alkalmakra. Küldetésének tekinti a magyar alapanyagok népszerűsítését, valamint a fiatalok motiválását az egészséges táplálkozásra és a főzésre.


Lázár Chef az est folyamán egy pohár bor mellett mesél majd nekünk az őt ért sikerekről és elhivatottságáról. Szó lesz napjaink magyar gasztronómiájáról, fejlődéstörténetéről, de kitérünk többek közt arra is, hogy hogyan alkalmazkodott a vendéglátás a világjárvány okozta bezártsághoz. Lázár Chef a beszélgetés keretein belül megosztja gondolatait az ízek harmóniájáról, valamint az ételek és a boldogság kapcsolatáról is.

Időpont: 2021. július 21. 19.00 óra

Helyszín: Scruton Közösségi Tér - 1054 Budapest, Zoltán utca 10.

Rendezvényünkre a belépés ingyenes.

Ne felejtsd, az első pohár borra a vendégünk vagy, továbbá lehetőséged lesz megkóstolni Lázár Chef sajtválogatását is.

Eseménynaptár
Kapcsolódó programok