Esemény

2022.12.09. 10:00 Scruton MCC

Karácsonyi Vásár - Scruton MCC

Kézműves magyar termékek vásárával várunk a Scruton MCC-ben december 9-én, hogy szeretteidet hazai ajándékokkal lephesd meg az év legfényesebb ünnepén. 
Már reggel 10 órától jöhetsz hozzánk nézelődni, színvonalas magyar termékek közül válogatni, így biztosan nem az utolsó pillanatban kell még a nyakadba venni a várost egyedi ajándékokért.
Számtalan magyar kistermelővel és tervezővel találkozhatsz majd, de érdemes lesz nyomon követned ezt az eseményt további részletekért.
 
Díszkészítő workshoppal hangolódhatsz a közelgő ünnepre, 3 különböző kávét kóstolhatsz meg különböző eljárásokkal készítve. 
Koktél-show-val is készülünk, mert a karácsonyi koccintás nem csak tojáslikőrrel az igazi, rukkolj elő idén valami új itallal. 
A délután folyamán tombolát vásárolhatsz, melyet az este folyamán hirdetünk ki és a befolyt összeget Böjte Csaba Dévai Ferenc Alapítványának ajánlanánk fel a Scruton Közösségi Terek nevében.
A vásári forgatagot egy hangulatos karaoke-partyval zárjuk, biztosan felcsendül majd a “Last Christmas” elmaradhatatlan sláger George Michael magyar hangján. 
Kerüljön idén magyar termék a karácsonyfa alá!
 
Időpont: 2022. 12. 09. 10:00-21:00h
Helyszín: 1113 Budapest Tas vezér utca 3. - Scruton MCC
 
Rendezvényünkön kép és hangfelvétel készülhet, melyet reklám- és dokumentációs célra is felhasználhatunk!
Eseménynaptár
Kapcsolódó programok